Categorii
Știri

Zodiile care se despart chiar de Valentine’s Day. Lacrimi și suferință pentru ele

Aceste zodii se despart chiar de Valentine’s Day. Astrele anunță lacrimi și suferință pentru ele, în ziua dedicată îndrăgostiților.

Deși Valentine’s Day ar trebui să fie o zi fericită pentru cupluri, zodiile enumerate în rândurile de mai jos nu vor avea parte de momente așa cum își doresc. Acestea se vor despărți chiar în ziua dedicată îndrăgostiților. Te numeri și tu printre ele?

Ele sunt zodiile care se despart chiar de Valentine’s Day

Valentine’s Day, cunoscută la Ziua Îndrăgostiților în România, este o sărbătoare dedicată iubirii și cuplurilor, însă nu toată lumea se va bucura de fericire pe 14 februarie. Această zi va fi una tristă pentru unele zodii, care vor pune capăt relațiilor amoroase.

Fecioară
Pe 14 februarie, astrele nu au vești tocmai bune pentru acești nativi. Lucrurile sunt tensionate în relația de cuplu, așa că vor decide să-i pună capăt. Fecioarele simt că nu se mai pot baza pe partenerul lor, motiv pentru care consideră că e mai bine să meargă pe alt drum.

Va fi o perioadă destul de grea pentru ele, mai ales ținând cont de faptul că s-ar putea să aibă în jur multe cupluri fericite. Trebuie să se mențină puternice și să știe că vor găsi din nou fericirea, la un moment dat.

Leu
Nici Leii nu vor avea parte tocmai de momente fericite de Ziua Îndrăgostiților. Pentru aceste semne zodiacale va fi, de fapt, o zi tristă, și asta pentru că vor pune punct unei relații de lungă durată. Deși nu-și doresc acest lucru, știu că așa este mai bine.

Nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul, așa că despărțirea este singura soluție pentru ambele părți. Vor suferi o perioadă, dar vor găsi puterea să treacă peste această decepție și să se bucure de viață la fel ca înainte.

Berbec
Situația amoroasă nu este favorabilă nici pentru nativii Berbeci. Și ei sunt afectați de o despărțire și, deși știau că se va ajunge la asta, le este greu să accepte și să se obișnuiască cu singurătatea, mai ales că erau convinși de faptul că și-au găsit jumătatea.

Vor fi afectați o vreme, dar trebuie să privească și partea bună a lucrurilor. De exemplu, vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu ei și cu cei dragi, dar și să se dedice anumitor hobby-uri și activități pe care le-au tot amânat.

Capricorn
Lucrurile nu sunt roz nici pentru nativii acestei zodii. Valentine’s Day vine cu o mare dezamăgire din partea persoanei iubite. Își dau seama că nu mai pot continua relația și preferă să-i pună capăt. Nu este exclus nici ca cei născuți în zodia Capricorn să fie părăsiți.

Vor suferi în această perioadă, dar vor învăța să depășească momentul cu ajutorul unor persoane care țin la ei cu adevărat. Astrele îi îndeamnă să fie puternici și să știe că vor avea și zile mai bune.