Categorii
Știri

Whatsapp, schimbări importante la o funcție cheie. Trebuie să actualizezi aplicația chiar acum

Whatsapp, schimbări importante la o funcție cheie. Care este motivul pentru care trebuie să actualizezi aplicația chiar acum.

Whatsapp anunță schimbări importante la o funcție cheie, un motiv pentru ca utilizatorii să actualizeze aplicația chiar acum înainte de a o mai folosi.

Whatsapp face schimbări importante la o funcție cheie. Trebuie să actualizezi aplicația chiar acum

Este vorba mai precis despre șase schimbări majore în ceea ce privește apelurile telefonice realizate prin WhatsApp.

Într-un comunicat transmis de WhatsApp se anunță că acestea erau necesare deoarece tot mai mulți oameni folosesc WhatsApp nu numai pentru mesaje, ci și pentru apelurile telefonice și video.

“În timp ce WhatsApp este cel mai bine cunoscut pentru că a adus mesaje private și securizate utilizatorilor din întreaga lume, tot mai mulți oameni folosesc WhatsApp ca o modalitate de a se conecta prin apeluri vocale și video”, a transmis WhatsApp într-o nouă postare pe blog.

“De aceea, pe parcursul acestui an, am lansat mai multe îmbunătățiri la apelurile pe WhatsApp, pentru a vă pune la curent cu cei dragi, colegii și comunitățile în siguranță.”, a mai transmis compania.

Ce schimbări intră în vigoare

Prima schimbare de pe WhatsApp face referire la faptul că sunt permise apelurile video între 32 de persoane, în timp ce înainte erau permise de patru ori mai puține decât atât.

A doua schimbare majoră de la WhatsApp este faptul că pot fi trimise mesaje de către persoanele care participă la apeluri.

Puteți să apăsați lung pe unul dintre participanții conversației pentru a mări feed-ul video sau audio și puteți să puneți pe silent persoanele din acel apel sau să le trimiteți mesaje separate fără a încheia apelul respectiv.