Categorii
Știri

VULPIȚA ,,A REVENIT” ÎN MEDIUL ONLINE! ÎN CE IPOSTAZĂ S-A FILMAT SOȚIA LUI VIOREL STEGARU, PE INSTAGRAM

Vulpița și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o nouă postare. Deși are apariții din ce în ce mai rare în mediul online, soția lui Viorel Stegaru are grijă să își țină fanii la curent cu tot ceea ce apare nou în viața ei. De data aceasta, Veronica a postat pe Instagram un clip video, în timp ce era la nașa sa acasă.

Veronic Stegaru este urmărită de un număr mare de persoane, în mediul online. În urma telenovelei ,,Vulpița și Viorel”, când cei doi soți au fost protagoniștii unor ipostaze amuzante, atenția celor de acasă a fost și este în continuare îndreptată asupra lor. Recent, Vulpița a postat pe Instagram un clip video în timp ce se află acasă la nașa ei, care a servit-o pe soția lui Viorel cu o porție de varză călită cu mămăliguță. Ea le-a și transmis un mesaj urmăritorilor săi.

Veronica Stegaru, o nouă postare pe social media
Bucuroasă de nașii pe care îi are, Vulpița nu uită să le treacă pragul casei. Ei, la rândul lor, o servesc cu ce au mai bun prin casă. După cum se vede în clipul video de mai jos, Veronica se află în casa nașei sale și servește mâncarea pe care aceasta i-a pregătit-o.

,,Sunt la nașa. Mi-a gătit varză călită și cu mămăliguță. Nașa e cea mai bună, e super. Am nașă drăguță. Hai și voi!”, a spus Vulpița, în timp ce prezenta mâncarea.