Categorii
Știri

Vine iarna. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Precizările meteorologilor

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat ce ne așteaptă în mini – vacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. În multe localități temperaturile scad și se așteaptă ploi.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie.

Temperaturile în regiunile sud-estice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în timp ce în vest acestea coboară.

În unele zone sunt așteptate ploi dar și ninsori.

Vine iarna. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Precizările meteorologilor

Pe 1 Decembrie temperaturile vor ajunge la 0 grade. După ce duminică se înregistrează în unele zone și 17 grade Celsius, iarna își face simțită prezența în mai multe regiuni. O masă de aer polar se extinde peste România, iar de luni se vor înregistra temperaturi negative.

Frigul se intensifică în mai multe regiuni și ar putea să apară precipitații sub formă de lapoviță.

Meteorologii prognozează ploi slabe și vânt în București, începând de duminică seara. Temperaturile minime se vor situa între 5 și 8 grade Celsius.

În intervalul 28 noiembrie, ora 20:00 – 29 noiembrie, ora 10:00, în Capitală, cerul se va înnora. Sunt așteptate și ploi slabe, iar vântul va sufla slab și moderat. Potrivit ANM, nu vom avea parte de zăpadă de 1 Decembrie în București.

“Nu avem semnale de ninsoare în zona Capitalei, cel mai probabil în zone montane unde se va depune strat de zăpadă.

Vremea va fi destul rece și în Capitală, mai ales dimineața, marți spre miercuri, adică de 1 Decembrie, când temperatura va fi de aproximativ minus 3 grade.