Categorii
Știri

VIDEO |Anamaria Prodan: „Eu am fost cu Fane Spoitoru!”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite într-un podcast alături de Codin Maticiuc. Impresara a declarat din ce cerc de prieteni a făcut parte.

Anamaria Prodan a vorbit despre legătura dintre ea și Fane Spoitoru, dar și dintre cea cu Nuțu Cămătaru. Interlopul Fane Spoitorul a murit cu ani în urmă, însă vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Prodan a vorbit despre legătura ei cu Nuțu Cămătaru, în podcast-ul lui Codin Maticiuc, ”La mijloc”. Sexy-impresara a explicat și ce relația exista între ea și defunctul Fane Spoitoru, dar și despre cea pe care o are cu Bebe Cămătaru, fiul lui Sile Cămătaru.
Citeste si: Anamaria Prodan și-a șocat fanii de pe Instagram. Poza care a stârnit mii de reacții

Legătura dintre Anamaria Prodan și Fane Spoitoru

Vedeta TV a făcut referire la cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre viața lui Nuțu Cămătaru, apoi au început declarațiile. Anamaria a mărturisit legătura dintre ea și Fane Spoitoru, iar felul în care s-a exprimat l-a făcut pe Maticiuc să creadă că încă soția lui Laurențiu Reghecampf face o dezvăluire neașteptată.

Afirmația impresarei a lăsat loc de interpretări, dar în scurt timp lucrurile s-au lămurit. După ce Maticiuc i-a cerut să explice la ce s-a referit, Anamaria a specificat că ea și Spoitoru au fost doar prieteni. Iată ce a avut de spus despre Nuțu Cămătaru!

Anamaria Prodan: „De acolo a plecat smecheria, înțelegi? Apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru, eu eram cu Fane, știi. Cu Fane Spoitoru.”

Codin Maticiuc: „Cum adică erai cu Fane?”

Anamaria Prodan: „Eram în același anturaj, prieteni. ”Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru”. Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis.”

Codin Maticiuc: „Cu Nuțu te știi?”

Anamaria Prodan: „Dar cum să nu? Ia întreabă-l.”

@interlop_tv

Ana Maria Prodan despre relația cu Fane Spoitoru #cancan #mafia #interloptv #fanespoitoru #prodan #reghecampf

♬ sunet original – interlop_tv