Categorii
Știri

Vestea tristă a serii! Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru, de urgență la spital

Mama lui Mihai Mitoșeru este suspectă de accident vascular cerebral (AVC). Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a fost dusă de urgență la spital.

Conform informațiilor lui Mihai Mitoşeru, actrița a fost luată cu ambulanța luni, iar acum e supusă investițiilor medicale.

Camelia Mitoșeru nu a mai răspuns, luni seară, la telefon. Fiul ei s-a îngrijorat și s-a dus acasă la aceasta. A găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să vorbească. Actrița a fost dusă de urgență la spital, iar în prezent se află pe tratament pentru accident vascular cerebral.

Ce s-a întâmplat cu mama lui Mihai Mitoşeru

Mihai Mitoșeru a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre ce s-a întâmplat cu Camelia Mitoșeru și despre motivele care au dus-o pe aceasta, de urgență, la Spitalul Floreasca.

”S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat”, a spus, pentru FANATIK, Mihai Mitoșeru.

Conform sursei citate, Mihai Mitoşeru a spus că mama sa este sub tratament pentru AVC.

Mama lui Mihai Mitoşeru a fost operată la cap

La începutul anului, Camelia Mitoșeru a suferit o intervenție chirurgicală delicată.

Camelia Mitoșeru a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de 9 ore. Ea s-a internat în luna februarie, din cauza unei afecțiuni cranio-cerebrale, care apar în special la persoanele în vârstă.

„O dată cu scăderea estrogenii apar asemenea tumori de genul. Fenomenele sunt minime la început: tulburări de echilibru, de concentrare. Și a oscilat de la un diagnostic la altul, așa că s-a hotărât intervenția chirurgicală”, a mai spus medicul.

Mihai Mitoșeru îi este aproape necondiționat mamei sale. El s-a ocupat de ea în toată această perioadă, el a făcut apel public atunci când a fost nevoie de sânge pentru intervenția chirurgicală. Cei doi sunt foarte apropiați și au o relație mamă-fiu extrem de frumoasă. Și-au fost alături de-a lungul anilor, la bine și la greu.