Categorii
Știri

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Bruce Willis.

Familia lui Bruce Willis anunță că acesta suferă de demență. Actorul în vârstă de 67 de ani fusese diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului.

Adio Bruce Willis. Actorul nu va mai juca niciodată în filme

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) la mai puțin de un an după ce s-a retras din actorie din cauza luptei sale cu afazia, scrie Daily Mail.

Declarația copiilor săi, a soției Emma Heming și a fostei soții Demi Moore, postată pe site-ul Asociației pentru Degenerare Frontotemporală, arată: „Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce. În acest spirit, am vrut să vă oferim o actualizare cu privire la iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce trăiește.

De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD).

in păcate, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”.

Familia îi încurajează pe ceilalți care se confruntă cu această boală să caute informații și sprijin, iar pe cei care au fost norocoși să nu aibă nicio experiență personală cu această boală la fel, să se informeze și să sprijine misiunea AFTD.