Categorii
Știri

Usturoiul in lapte, minune pentru sanatate – vindecă tusea, astmul, pneumonia, tuberculoza, afecțiuni ale inimii, insomnia, artrita și multe alte afecțiuni

Pentru prepararea laptelui cu usturoi avem nevoie de:

Cum se prepara:

Turnați apa și laptele într-o oala, dupa care adăugați usturoiul. Pune oala la foc mic şi amestecă până când conținutul se reduce la jumătate. Se lasa sa se raceasca, se strecoara si se adauga miere. Pentru eficacitate, se recomandă sa bei laptele cu usturoi la temperatură călduţă.

Efecte benefice

Toate cele trei ingrediente ale retetei au proprietăți benefice pentru organismal nostru. În combinație, ele devin o armă extrem de puternică în lupta împotriva bacteriilor şi viruşilor care provoacă diverse tipuri de boli.

Probleme cu inima

Consumul regulat de lapte cu usturoi reduce nivelul de colesterol rău, previne formarea cheagurilor de sânge și facilitează circulația. În acest caz, se recomandă utilizarea laptelui degresat.

Astm

În cazul problemelor de astm, 3 căni pe zi sunt suficiente pentru a reduce simptomele

Pneumonie

Pentru a ajuta tratamentul, beti 3 pahare pe zi.

Răceli şi tuse

Usturoiul are efect antibacterian, iar mierea de albine este folosită ca un bun expectorant. Când tușiți, puteți adăuga un praf de turmeric şi piper sau ardei iute la amestec.

Artrită

Amestecul are şi un efect relaxant. Bea un pahar cu câteva ore înainte de culcare si te va ajuta să adormi.

ATENŢIE! Conținutul de pe site este destinat a fi informativ şi educațional. Dacă suferiţi de o boala mai grava, consultati medicul înainte de a consuma acest remediu.