Categorii
Știri

Unul dintre cei mai buni Actori ai lumii se chinuie pe patul de spital!

Richard Gere (73 ani) se confruntă cu probleme mari de sănătate. Actorul american a fost spitalizat în timpul vacanței pe care o petrecea cu familia în Mexic. El a fost diagnosticat cu pneumonie.

Înainte de a pleca în Mexic, Gere acuza deja o tuse supărătoare, care s-a înrăutățit în timpul vacanțe.

Gere a trecut pe antibiotice

Actorul de peste Ocean a stat internat o noapte în spital, unde doctorii i-au acordat un tratament adecvat, inclusiv antibiotice. Apoi, medicii au fost de acord să-l externeze, pentru a se putea recupera acasă.

Întreaga familie s-a simțit rău în ultima vreme, cel mai probabil tot în urma unei presupuse răceli. Vestea bună este că Richard Gere se recuperează și că a ales să își continue vacanța din Mexic alături de copii.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări … după 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă, azi mă simt în sfârșit mai bine! Vă mulțumesc pentru iubirea voastră”, a postat soția actorului.

Apropiaţii actorului au spus că „bătrânul” Gere avea o tuse severă și credea că are o răceală comună, însă în cele din urmă a fost convins de soție să meargă la spital. Actorul poartă acum o mască medicinală. Partea bună e că Richard se recuperează și că a ales să își continue vacanța din Mexic alături de copii.

Soţia actorului e jurnalistă

Richard Gere s-a însurat cu jurnalista de origine spaniolă Alejandra Silva în anul 2018. Între cei doi, este o diferență de 33 de ani. Au împreună un fiu de 4 ani, Alexander, și un alt băiețel născut în 2020.