Categorii
Știri

Un vlogger american compară Mamaia Nord cu Miami Beach. Câtă mâncare și-a cumpărat cu 45 de dolari

Un vlogger american compară Mamaia Nord cu Miami Beach. Prețurile din România au început să crească, iar tot mai mulți români sunt speriați de ceea ce se va întâmpla pe viitor. Ei bine, pentru turiștii străini, țara noastră a rămas una dintre cele mai ieftine state.

Un vlogger american compară Mamaia Nord cu Miami Beach. Câtă mâncare și-a cumpărat cu 45 de dolari

Românii sunt speriați de creșterea prețurilor din ultima perioadă, iar stațiunea Mamaia devine din ce în ce mai scumpă pentru aceștia. Cu toate astea, turiștii străini se bucură din plin de țara noastră. Un turist american a rămas șocat de cât de ieftină e viața în România și compară Mamaia Nord cu Miami Beach și Saint Tropez.

Acesta este un vlogger cunoscut, iar în clipul său video postat pe TikTok, pe care l-a numit „Trăiesc ca un rege în România”, turistul american le-a arătat urmăritorilor săi cum a reușit să-și cumpere cu 266 de lei, adică 45 de dolari, somon file, fructe de mare, legume, ceapă, ton, cereale pentru micul dejun, avocado, caise, castraveți,pepene roșu, roșii, apă, ulei spaniol, ciuperci, condimente, cartofi dulci, lapte de migdale, foietaj cu spanac și mere. „Și nu sunt într-un sat ciudat și mic, nu, sunt în una dintre cele mai scumpe zone din România. Se numește Mamaia, e la Marea Neagră. E ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez în Franța. Și tot ce v-am arătat aici costă doar 45 de dolari. Bine ați venit în România”, a spus el pentru urmăritorii de pe Tik Tok.

https://www.tiktok.com/@oopsimovedagain/video/7117209377571966213?fbclid=IwAR3royftg2L8Pr4fGYv-DWlSqpdnLj80YyAzqKFbuTcUM_6e_NlX5IAz3Gs&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fredactia.ro%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fredactia.ro%2Fun-vlogger-american-compara-mamaia-nord-cu-miami-beach-cata-mancare-si-a-cumparat-cu-45-de-dolari-220822%3Futm_source%3DFacebook&referer_video_id=7117209377571966213&utm_campaign=STIRITV&utm_medium=STIRITV&utm_term=articolstiritv

Citeste mai mult pe redacția.ro