Categorii
Știri

Un post de televiziune a fost interzis! Și scos din grila!

Televiziunea din Moldova a suferit schimbări drastice în ultima perioadă, astfel că un post extrem de urmărit a fost scos din grila MoldTelecom , operatorul național de telecomunicații, dar și cea mai mare companie de telecomunicații din Republica Moldova. În urma acestei schimbări, în grila de programe a rămas un singur program românesc.

Lovitură dură pentru cetățenii din Republica Moldova
RomaniaTV este un foarte urmărit în România, dar recent a fost exclus din grila de programe a operatorului național de telecomunicații, MoldTelecom, acesta introducând în schimb trei posturi de televiziune din Ucraina.

În urma acestui cutremur produs în televiziunea moldovenească, Moldetelecom mai transmite un singur post de televiziune românesc, acela fiind Realitatea TV .

Postul România TV era preluat la liber în Republica Moldova, însă a dispărut brusc din rețelele de cablu, ca urmare a faptului că mai multor televiziuni pro-ruse li s-a ridicat licenţa, a transmis chiar postul de televiziune în cauză.

Comisia pentru Situații Excepționale, condusă de premierul Natalia Gavrilița, a decis să suspende pe durata stării de urgență licența de emisie pentru șase posturi de televiziune, printre care, Accent TV, NTV Moldova, Orhei TV, Primul în Moldova, RTR Moldova și TV6.