Categorii
Știri

Un cunoscut post de televiziune va dispărea din grilă

Iată o veste șocantă pentru media românească: o televiziune cunoscută din țară noastră a intrat în insolvență din cauza unor datorii semnificative și hotărârea a fost luată de Tribunalul București. Vă puteți întreba despre ce post de televiziune este vorba. Iată detalii în rândurile de mai jos.

Un post de televiziune va dispărea din grilă

Pe data de 16 martie, joi, Tribunalul București a hotărât punerea în insolvență a societății Aleph Media, care este responsabilă de operarea televiziunilor Aleph News și Aleph Business. Această decizie a fost luată la solicitarea debitorului. Se spune că neînțelegerile dintre Marius Tucă și Adrian Sîrbu ar fi cauza problemelor. Marius Tucă, care este de asemenea un creditor al societății, afirmă că are de primit cel puțin 60.000 de euro.

O altă instituție care are dreptul la recuperarea datoriilor și care este acționar al societății este casa de producție Zazu Film, deținută de Cristina Iacob. În trecut, au existat zvonuri că aceasta ar fi avut o relație amoroasă cu Adrian Sârbu. În vara anului 2019, televiziunea Aleph News a primit aprobarea de la CNA. În același timp, Adrian Sârbu și Marius Tucă au înființat un grup media, care includea rețeaua Smart Radio și alte posturi de televiziune care aveau „Aleph” în denumire.

Adrian Sârbu a încercat să crească audiența, dar fără succes

Adrian Sârbu a dus o luptă acerbă cu cel mai mare operator de cablu, RCS&RDS, din cauza poziționării televiziunii Aleph în grila companiei de cablu. Această situație a condus la sancțiuni ale CNA împotriva RCS, dar a dus și la modificarea Legii audiovizualului.