Categorii
Știri

UN CLUJEAN ȘI-A RETRAS TOȚI BANII PE CARE ÎI AVEA LA O BANCĂ VIENEZĂ. INCREDIBIL CE A PUTUT SĂ SCRIE PE ORDINUL DE PLATĂ

Un bărbat din Cluj a luat o decizie incredibilă în momentul în care a aflat că Austria a refuzat intrarea României în Spațiul Schengen. Nimeni nu se aștepta ca o decizie luată ieri, în ședința de la Bruxelles, să afecteze atât de mult modul în care românii percep companiile austriece.

Din ce în ce mai multe persoane au început să ia tot felul de decizii radicale cu privire la companiile ce aparțin austriecilor. Dacă unii au ales să încheie orice contract de colaborare cu furnizorii acestor companii, alții au ajuns să renunțe la conturile din bănci.

Gestul neașteptat al unui bărbat din Cluj, după ce a aflat de respingerea României din Schengen
Ion Novăcescu este un organizator de evenimente din Cluj care a ajuns să se bucure de foarte mult succes, de-a lungul timpului. Acesta a fost extrem de dezamăgit de faptul că țara noastră nu a reușit să intre în Schengen din cauza austriecilor, motiv pentru care a luat decizia de a-și transfera toate economiile la o altă bancă.

Mai mult decât atât, Ion a scris și un mesaj tranșant pentru cei austrieci, la detaliile cu privire la transferul bancar. Acesta a explicat că decizia sa este una irevocabilă și că speră ca tot mai mulți români să îi urmeze exemplul și să posteze astfel de mesaje umilitoare la adresa Austriei.

„Acesta e primul lucru pe care l-am făcut, astăzi, după ce Austria mi-a umilit Mama-Patrie și pe mine. Mi-am transferat economiile pe care le aveam la BCR, deținută de banca austriacă, la o altă bancă. Iar la detaliile plății am scris:

„Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”
Am scris asta din patru motive:
1. ca să mă răcoresc puțin pe frigul ăsta de la Cluj,
2. ca să le transmit mesajul meu de adio țâfnoșilor și mincinoșilor grofi de la Viena și nu numai,
3. ca să rămână motivul plății în evidențele BCR și ale BNR,
4. CA SĂ TE INSPIR SĂ FACI ȘI TU LA FEL! 🙂
E atât de simplu și de ușor să îți transferi BANII TĂI de la o bancă austriacă la oricare alta. Poți face asta din fotoliu, de pe telefonul tău”, a scris, pe contul său de Facebook, bărbatul din Cluj.