Categorii
Știri

Un bărbat a fost alertat de vecini că i-au intrat hoţii în casă. Ce a descoperit acesta l-a lăsat fără grai

Un bărbat din Italia a fost alertat de vecini că i-au intrat hoţii în casă. Acesta a alergat spre casă, anunțând, în același timp, și poliția.

Însă, atunci când a intrat în casă alături de carabinieri, a avut parte de șocul vieții lui: hoţii erau de fapt soţia bărbatului şi amantul, care se iubeau cu foc în dormitorul conjugal, scrie ciociariaoggi.it.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 23.30, în localitatea Ceccano. Prins în fapt şi speriat de o posibilă răzbunare din partea soţului, amantul a încercat să fugă doar în lenjerie intimă. A fost oprit de carabinieri.

Şocat încă de cele întrebate, soţul femeii nu a ştiut pe loc cum să reacţioneze.

Amy și Ryan Jones sunt un cuplu tânăr, care au împreună doi copii, și care se confruntă cu o problemă neobișnuită. Din cauza faptului că libidoul femeii a dispărut complet după a doua naștere, el a primit din partea soției ei acordul de a se culca cu alte femei. Amy Jones, 30 de ani, și-a încurajat soțul să aibă aventuri cu alte femei, din cauza faptului că ea nu-i mai putea satisface aceste dorințe, după ce, în urma celor doua nașteri, libidoul ei a scăzut complet.

Lipsită de egoism, ea și-a încurajat soțul să se duca la alte femei, dar cu o singura condiție: să-i povestească fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu ele.

„La început când am făcut asta, a fost după prima naștere, când Amy și-a pierdut pentru prima oara cheful de a face dragoste. Am fost la doua femei și trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi veneam acasă și îi povesteam totul soției mele. Imediat după, Amy și-a revenit, iat viață noastră intima și-a reluat cursul”, a povestit bărbatul.