Categorii
Știri

Ultima poză cu Petrică Mâțu Stoian în viață! Artistul era vesel și nu dădea semne de boală

Ultima poză cu Petrică Mâțu Stoian în viață a șocat pe toată lumea! Artistul s-a fotografiat chiar în clinica unde a început să se simtă rău, după tratamentul post-COVID-19 pe care-l urma.

Ultima poză cu Petrică Mâțu Stoian în viață! Artistul era vesel și nu dădea semne de boală

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, după ce a intrat în șoc septic, fiind internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Resița.

Însă, înainte de a ajunge pe mâna medicilor, după ce s-a vindecat de o formă ușoară a infecției cu virusul din China, pentru că în urma unui control a aflat că plămânii îi sunt afectați, cântărețul de muzică populară a decis să se interneze pentru 15 zile la o clinică privată din Caraș-Severin.

Acolo unde, după prima ședință de terapie hiperbară, i s-a făcut rău.

Dar tot de acolo, imediat ce a ajuns, vesel, cu zâmbetul ce l-a consacrat pe buze și fără vreo urmă de îngrijorare pe chip, regretatul cântăreț și-a făcut o ultimă poză.

Fotografie care l-a lăsat în amintirea tuturor așa cum a fost o viață: un om care nu s-a plâns niciodată și care a dăruit celor care l-au înconjurat încredere, susținere și voie bună. ”Acces Direct” a făcut publică ultima poză cu Petrică Mâțu Stoian în viață.

La vederea ultimei poze cu Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu și-a exprimat încă o dată regretul și șocul pe care-l trăiește de două zile.

Ultima poză cu Petrică Mâțu Stoian în viață! Artistul era vesel și nu dădea semne de boală
”Nu se poate așa ceva, ăsta nu este om de moarte. E greu!”, a spus Constantin Enceanu la ”Acces Direct”, după ce a văzut ultima fotografie făcută de bunul său prieten.

Nici Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, spune că nu poate înțelege cum un om atât de vesel și senin s-a stins de pe o zi pe alta, după ce au filmat împreună ediția specială de sărbători, moment în care nu a zărit nimic nefiresc la artistul nostru.