Categorii
Știri

ULTIMA ORA! Profeţiile SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA. „Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!”

Arsenie Boca, Justin Pârvu, Cleopa Ilie, Dionisie şi alţi Sfinţi Părinţi au făcut profeţii dure pentru România. Destinul ţării noastre nu este deloc unul luminos.

Profeţiile SFINŢILOR PĂRINŢI. Una dintre măicuțele de la Mănăstirea Palti a povestit cum la un moment dat, părintele Justin Pârvu a rostit niște cuvinte înfiorătoare:

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”

ARSENIE BOCA. Dezlegarea PROFEŢIILOR de la Biserica Drăgănescu

Tot despre credința românilor și despre mântuirea acestora a vorbit și părintele Ilarion Argatu de la Cernica, scrie a1.ro.

Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Vor conduce

banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat.”

Profeţiile SFINŢILOR PĂRINŢI: Ilie Cleopa despre Apocalipsă

Părintele Ilie Cleopa a ajuns în schitul Sihăstria în anul 1929 şi de atunci şi-a dedicat întreaga sa viaţă lui Dumnezeu. Mai târziu, a devenit egumenul schitului şi a fost făcut arhimandrit când lăcaşul s-a ridicat la rang de mănăstire, datorită lui.

Profeţia despre sfârşitul lumii este tratată de părintele Ilie Cleopa în cele două volume ale sale intitulate „Convorbiri duhovniceşti” apărute în anii 1984 şi 1988.

Convorbirea a opta, intitulată „Despre îngeri, moarte, viaţa viitoare şi judecata de apoi”, prezintă o serie de explicaţii ale părintelui Cleopa despre sfârşitul lumii.

Astfel, părintele Ilie Cleopa a propovăduit că Sfinţii Părinţi au anunţat patru pricini care să aducă sfârşitul lumii, şi anume:Profeţii SUMBRE despre România, făcute de părintele Dionisie: „Un RĂZBOI înfricoşat de mare ne paşte”

Conducătorii lumii vor să schimonosească firea omului, Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, iar sfârşitul este aproape, fie prin război, fie prin venirea Antihristului. Sunt predicţiile părintelui Dionisie de la Colciu. Părintele mai spune că omenirea nu mai are de făcut altceva decât să se pocăiască, să meargă spre biserică.

Potrivit părintelui, trăim deja vremurile de pe urmă. „Sa avem nadejdea la Dumnezeu, dar timpurile sunt critice. Timpurile-s foarte critice. Dupa cum spun Sfintii Parinti, Sfintii Prooroci, noi am intrat in veacul al VIII-lea, si ei asa scriu ca, intrand in al VIII-lea veac, multe necazuri o sa vina peste omenire, mari schimbari o sa fie in lume.

Dupa scrierile Sfintilor Parinti, omenirea as­teapta doua pericole infricosate: un razboi infricosat de mare si imparatia lui Antihrist. Acuma numai Dumne­zeu stie care va apuca inainte, razboiul acela care se as­teapta sau imparatia lui Antihrist. Noua nu ne-a ramas altceva decat sa ne pregatim. Sa ne pregatim prin poca­inta,