Categorii
Știri

ULTIMA ORĂ! Microbuz răsturnat în Nădlac. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un microbuz s-a răsturnat în Nădlac, Arad. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, astfel că la fața locului au fost trimise 8 ambulanțe și un elicopter SMURD.

Un microbuz s-a răsturnat în Arad, la Nădlac. La fața locului s-au deplasat salvatorii, fiind activat Planul Roșu de Intervenție.

Microbuz răsturnat în Arad, la Nădlac

”Arad, localitatea Nădlac: microbuz răsturnat în afara părții carosabile. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județelor Arad a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fata locului au fost trimise 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD, 5 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad și a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD. Misiunea este în dinamică”, a transmis ISU Arad.

Potrivit primelor evaluări sunt 9 victime în urma acestui accident, dintre care un mort. O altă persoană se află în stare gravă și a fost transportată la Timișoara cu elicopterul SMURD. ”După prima evaluare medicală, sunt 9* victime, dintre care 1 persoană a suferit leziuni incompatibile cu viața și 1 persoană prezintă diverse traumatisme. Ceilalți 7 pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite. Nu sunt persoane încarcarate”, a mai transmis ISU Arad.