Categorii
Știri

ULTIMA ORA! LOCKDOWN

Radu Ciornei este de părere că un lockdown între 10 decembrie și 10 ianuarie ar putea salva mii de vieți în România. De asemenea, cunoscutul imunolog, care este şi deputat USR, susține și că școlile nu ar fi trebuit să fie deschise acum!

Un lockdown între 10 decembrie și 10 ianuarie ar putea salva mii de vieți în România, susține imunologul Radu Ciornei, care nu vede oportună nici deschiderea şcolilor.

LOCKDOWN în România de Crăciun şi de Revelion!

„Voi fi scurt și tranșant. În acest moment al pandemiei, în care mor într-o zi mai mulți oameni decât are România membri ai arlamentului, sau dacă ar cădea toate aeronavele Tarom trimise în teritoriu, școala nu poate fi deschisă. Cu acest grad de ocupare în ATI, a trimite școala și absolut tot ce se poate în online și munca de la

domiciliu sunt o obligație. Ceea ce fac astăzi guvernanții prin neinstituirea stării de urgență la acest grad de încărcare în spitale și rată de decese este genocid. Eu cred că un lockdown între 10 decembrie și 10 ianuarie,

ce va fi hulit și de comercianți, și de multe alte categorii, poate salva câteva mii de vieți, până în luna aprilie”, a scris Radu Ciornei, care este deputat USR, pe pagina sa de Facebook.