Categorii
Știri

Tu ce zodie ești ? Horoscop Revelion 2022. Ce îți rezervă astrele pentru noaptea dintre ani.

Horoscop Revelion 2022 Berbec

Nativii din Berbec vor fi alintați de partener în noaptea dintre ani. Romantismul plutește în aer . Noul an îi va aduce berbecului succes pe plan profesional și armonie în familie.

Horoscop Revelion 2022 Taur

Taurul ar putea să fie surprins de partener cu o cerere în căsătorie chiar în noaptea de Revelion. Rapiditatea cu care decurg lucrurile în relație, îl va lua prin surprindere. În 2022, colegii de muncă îți vor aprecia eforturile pe care le depui.

Horoscop Revelion 2022 Gemeni

Gemenii care sunt singuri ar putea să își întâlnească sufletul pereche în noaptea de Anul Nou. Sunt sfătuiți să ia lucrurile în serios și să nu deacu piciorul la o așa ocazie. În 2022 vei termina toate proiectele nefinalizate.

Horoscop Revelion 2022 Rac

Racii se vor simți singuri la trecerea dintre ani. Majoritatea gândurilor se vor îndrepta către decizii din trecut pe care le regretă. Anul care vine se anunță benefic din punct de vedere amoros.

Horoscop Revelion 2022 Leu

Leul este în tensiuni cu partenerul de viață. Însă Anul Nou este un prilej bun să lase orgoliul și ambiția în urmă și să facă primul pas spre împăcare. 2022 vine cu probleme și la locul de muncă.

Horoscop Revelion 2022 Fecioară

Fecioarele vor fi conflictuale și în noaptea de Revelion. Pentru Fecioară nu este o plăcere să petreacă sărbătorile alături de familie. În 2022 se va ivi oportunitatea unui nou job.

Horoscop Revelion 2022 Balanță

Balanțele au parte de cel mai frumos Revelion alături de persoana iubită. Partenerul de viață îi va face o surpriză. 2022 se anunță un an plin de vacanțe și călătorii.

Horoscop Revelion 2022 Scorpion

Scorpionii vor petrece noaptea dintre ani alături de prieteni. Scorpionul va fi înconjurat de oameni pe care îi iubește și îi apreciază. În 2022 se vor rezolva probleme de ordin juridic.

Horoscop Revelion 2022 Săgetător

Săgetătorii nu vor avea cu cine să se sărute sub vâsc de Revelion. Încăpățânarea lor de a rămâne singuri pe vecie a dat rezultate. În 2022 se ivește o oportunitate de job în străinătate.

Horoscop Revelion 2022 Capricorn

Capricornii vor să își petreacă Revelionul alături de familie și copii. Pentru ei va fi una dintre cele mai bune petreceri de Anul Nou. Anul care va urma îi va prinde fără prea mulți bani în cont .

Horoscop Revelion 2022 Vărsător

Vărsătorii se vor uita la televizor în noaptea dintre ani. Pentru ei, Revelionul este o noapte la fel ca toate celelalte. Nu vor avea musafiri și nu consideră că au de ce să petreacă. În 2022 vor avea ocazia de a-și expune creativitatea în proiecte mărețe.

Horoscop Revelion 2022 Pești

De Revelion, Peștii se vor simți singuri și dezamăgiți, asta pentru că au avut conflicte cu partenerul. Anul care vine le va pune la încercare răbdarea și perseverența.