Categorii
Știri

Trist! Liliana Mocanu din Las Fierbinți

Liliana Mocanu, soția lui Firicel din Las Fierbinți, este disperată. S-a infectat cu Covid-19, iar starea sa nu este foarte bună. În plus se pare că și fiica ei este bolnavă.

Liliana Mocanu trece prin momente dificile. Soția lui Firicel din Las Fierbinți are Covid-19 și se pare că și fiica ei a luat virusul. Actrița a chemat salvarea, dar a așteptat ore în șir până ca aceasta să ajungă.

Liliana Mocanu a povestit calvarul prin care trece la o emisiune Tv.

Liliana Mocanu din Las Fierbinți este disperată. Actrița are Covid-19 și a așteptat salvarea o zi pentru fiica ei

Totul a început sâmbătă. Liliana Mocanu s-a simțit din ce în ce mai rău și în final a hotărât să cheme salvarea. Medicii au ajuns după mai bine de patru ore. A fost dusă la Matei Balș unde a fost testată și a aflat că este bolnavă.

Actrița spune că are o formă severă a bolii și se simte foarte rău.

În plus și fiica ei s-a îmbolnăvit, iar actrița a așteptat o zi să vină salvarea pentru a o putea testa.

“Fiica mea s-a pozitivat. Așteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simțit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore și jumătate. Am făcut un CT la Bală și se pare că sunt bine pulmonar.

Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă și am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate”, a declarat actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv.