Categorii
Știri

Traian Băsescu a schimbat prefixul. Mesajele emoționante primite de la fiicele sale

Traian Băsescu a schimbat prefixul. Fostul președinte al României, Traian Băsescu a împlinit 70 de ani. Evenimentul nu a putut fi trecut neobservat, mai ales de către fiicele sale, ELena și Ioana Băsescu care au postat pe rețelele de socializare mesaje emoționante cu această ocazie.

Traian Băsescu a schimbat prefixul. Mesajele emoționante primite de la fiicele sale

Traian Băsescu a schimbat prefixul. Fostul președinte al României s-a născut în 1951, în localitatea Basarabi, din Constanța. Traian Băsescu a fost unul dintre cei mai admirați și contestați politicieni români din perioada comunistă.

A devenit popular în 2000, reușind să câștige, 3 bătălii electorale ce păreau pierdute. În 2000 a câștigat lupta pentru primăria generală a Capitală, când l-a învins pe Sorin Oprescu, și cele pentru Președinție, când i-a învins pe contracandidații de la PSD Adrian Năstase și Mircea Geoană.

Traian Băsescu a avut două mandate ca președinte și tot de 2 ori a fost suspendat din funcție. Prima suspendare a avut loc în 2007, dat votul popular l-a reconfirmat, iar la a doua, din 2012, doar o decizie a Curții Constituționale, care a invalidat rezultatul referendumului, l-a salvat de la demitere.

La 1 ianuarie 2007, în timpul mandatului său, România a aderat la Uniunea Europeană. Ieri, fostul lider al României a împlinit 70 de ani. Fiicele sale, Ioana și Elena Băseascu nu au uitat de această zi importantă și i-au transmis mesaje emoțioanante pe rețelele de socializare. Cu siguranță, fostul președinte este extrem de mândru de fiicele sale. Ioana i-a urat „La mulţi ani!” pblic, postând o imagine cu ei doi, în timp ce Elena a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el și cu toți nepoții, Anais, Traian Jr., Anastasia și Radu, însoțită de urarea „La mulţi ani, tati!”.

Traian Băsescu, de patru ori bunic

Fostul lider al statului se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Are o căsnicie fericită alături de Maria Băsescu și este bunic de patru ori, motiv pentru care este extrem de mândru. Elena, fiica cea mică i-a dăruit trei nepoți, iar Ioana, cea mare, unul. EBA a devenit mămică pentru prima oară în 2003, când a adus-o pe lume pe Sofia Anais, iar doi ani mai târziu l-a adus pe lume pe Traian jr. În 2018, după ce a divorțat de Syda, EBA a adus-o pe lume pe Anastasia.