Categorii
Știri

Tragedie la Survivor

Întrebările despre decesul lui Ashley Massaro nu și-au găsit nici în prezent răspunsuri. Chiar dacă a murit în 2019, legătura dintre decesul său și emisiunea „Survivor” încă îi bântuie pe cei care au văzut-o pe micile ecrane.

Fosta luptătoare de wrestling și vedetă Playboy a murit la vârsta de 39 de ani. Vedeta cunoscută drept ”diva wrestlingului”a fost găsită inconștientă în locuința sa din Long Island. Aceasta a lăsat în urmă o fiică, Alexis, care va împlini 23 de ani în iulie.

Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii

Nimeni nu-și explică cum a murit, deoarece Ashley ducea o viață sănătoasă, iar asta se vedea pe corpul ei de invidiat.

Unii spun că aceasta și-a prevestit moartea, deoarece cu o zi de a muri și-a rugat un coleg să-i țină locul la muncă. Postase, de asemenea, pe Twitter un mesaj tonic către fanii săi în care îi anunța că a răspuns tuturor scrisorilor primite.

Natura este benefică pentru sănătatea mentala
Dimineața, medicii au găsit-o fără suflare în casă, după ce nimeni nu reușea să dea de ea. Mai avea doar zece zile și împlinea 40 de ani.

Cu toate că nu s-a aflat nici până astăzi cauza decesului, unii cred că a fost vorba despre o sinucidere, iar alții susțin că este o simplă coincidență, potrivit Cancan.