Categorii
Știri

Tragedia începutului de an! Doliu imens în lumea muzicii. S-a stins din viață la 45 de ani

Bateristul formației Modest Mouse, Jeremiah Green, a murit la vârsta de 45 de ani, a anunțat sâmbătă trupa. Mama artistului a mărturisit pe rețelele de socializare că fiul ei a murit „liniștit în somn”, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare.

Jeremiah Green, membru fondator și toboșar al trupei rock americane Modest Mouse, a murit sâmbătă, după ce fusese diagnosticat recent cu cancer.

„Nu știu o modalitate de a ușura acest lucru: Astăzi l-am pierdut pe dragul nostru prieten Jeremiah”, a scris trupa Modest Mouse pe contul de Instagram. „S-a întins să se odihnească și pur și simplu s-a stins”.

Săptămâna trecută, solistul Isaac Brock a confirmat că Green a fost „diagnosticat cu cancer cu puțin timp în urmă”, fără a intra în detalii despre starea sa. De asemenea, s-a spus că Green se retrăsese dintr-un turneu pentru că avea cancer în stadiul 4 și făcea chimioterapie.

Green, în vârstă de 45 de ani, a ajutat la fondarea formației post-grunge la începutul anilor ’90 în statul Washington, dar în scurt timp a devenit o figură a scenei muzicale din Portland, Oregon.