Categorii
Știri

Timp de 21 de ani, o mamă a ținut ascunsă o scrisoare pentru fiica ei adoptată. A decis să îi arate scrisoarea în ziua nunții

Familia Blackledge a adoptat un băiețel pe nume Brian. După doar un an de la adopția acestuia, membrii familiei s-au hotărât să mai adopte o fetiță, pe nume Brooke.

La doar câteva luni de viață a fetiței, mama adoptivă i-a scris o scrisoare. Când frumoasa Brooke dormea, a imprimat scrisoarea pe o bucată de material, spunându-și că o i-o va dărui în ziua nunții.

Iată scrisoarea pe care s-a decis această mămică să o scrie pentru fiica ei:

„Draga noastră Brooke,

În timp ce-ţi scriu aceste rânduri, tu dormi liniştită în pătuţul tău. Ai doar 18 luni… Şi eu şi tatăl tău vrem să ştii că ne-ai adus o bucurie enormă… Din ziua în care te-am luat, ai umplut casa cu dragoste. Ne-ai ajutat să devenim o familie minunată… Eşti o fetiţă superbă, o fiică extraordinară şi o surioară nemaipomenită pentru Brian.

Înainte de a mă căsători cu tatăl tău, am tot vorbit despre cât de mult ne doream să avem o fetiţă şi un băieţel. Încă de atunci ştiam cum te vei numi – Brooke.

Brooke, vreau să ştii că eşti o fiinţă extraordinară… Dumnezeu te-a ales şi ni te-a trimis. Te iubim, dragă copilă!

Mami, tati şi Brian”

Brooke s-a căsătorit în anul 2015 cu un tânăr foarte plăcut de familie, aceasta primind scrisoarea de la mama ei, fiind cea mai mare surpriză pentru ea. Aceasta s-a emoționat foarte tare, plângând de fericire. Și-a dat seama că este o fată norocoasă ce are o familie atât de frumoasă alături de ea…