Categorii
Știri

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat. Mama Geta face dezvăluiri dureroase: „N-aveam geamuri la casă”. Video

Mama lui Culiță Sterp, Georgeta, a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada în care fostul ei soț a fost arestat. Ea a mers în vizită, împreună cu trei copii mici, la penitenciarul „Poarta Albă”.

Geta, mama lui Culiță Sterp, a povestit, în cadrul unui videoclip publicat de fiica sa, cum a mers să-și viziteze soțul în închisoare. În timp ce ea era gravidă, bărbatul a fost arestat și își ispășea pedeapsa în penitenciarul „Poarta Alba”, din Constanța.

La momentul respectiv, Culiță Sterp doar trei ani și jumătate.

Mama Geta a rămas cu trei copiii, într-o casă fără geamuri

Mama lui Culiță Sterp a câștigat simpatia publicului pentru sinceritatea și modestia sa. Astfel, urmăritorii de pe YouTube i-au cerut fiicei ei mai multe videoclipuri în care Mama Geta să își povestească viața.

În cel mai recent videoclip publicat, mama Geta a făcut mai multe declarații despre perioada în care soțul său a fost arestat. Culiță Sterp avea pe atunci trei ani și jumătate, sora lui, Ileana, era mai mică cu doi ani decât acesta.

La momentul arestării, femeia era din nou gravidă, iar casa în care locuia nu era terminată. Singura cameră care avea geamuri era o bucătărie. Acolo s-au adăpostit ea și ce doi copii, timp de mai multe luni.

„N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse. Aveam, totuși, o bucătărie gata și acolo locuiam cu ei.”, a povestit Georgeta Gutiu.

Cât timp a fost încarcerat, mama Geta și soțul său și-au trimis nenumărate scrisori. Ea a mărturisit că i-a fost foarte greu și că singurii la care se putea descărca erau copiii săi.

„Și toată vara i-am scris multe scrisori la subsemnatul, mi-a scris și el mie. Plângeam, vorbeam cu copiii. Ce puteai să vorbești cu doi copii mici? Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine, efectiv.”, a spus mama fraților Sterp.