Categorii
Știri

Sunt într-o relație de 3 ani, iar de 10 luni

Ma numesc Alina, am 25 de ani, sunt intr-o relatie de 3 ani si 2 luni.

Suntem mutati impreuna de 2 ani jumate. Totul a fost foarte bine intre noi, pana acum 10 luni. Din orice punct de vedere. Timp de 10 luni ma zbat sa -mi rezolv o problema destul de importanta in relatie. Al meu are 23 de ani.

Noi avem o problema legata de …… El ma dorea, ma sorbea din priviri, era de ajuns sa ma vada dezbracandu-ma, sa fie gata de o partida de dragoste, se simtea din privirea lui, nu imi trebuia mai mult sa imi dau seama ce vrea, daca lasam privirea mai jos de pieptul lui, imi era si mai clar si, automat, venea dorinta si din partea mea. Pana cand, usor usor, au disparut toate aceste momente.

Acum nu ma mai priveste ca atunci, nu mai are aceeasi dorinta ca atunci si, de acum 10 luni pana acum o luna, in general, eu eram aceea care facea primul pas, pentru a avea contact. Dar vazand ca numai eu, pentru ca el era obosit, avea febra musculara de la sala, era stresat din cauza job-ului, m-am saturat!

Intr-adevar, uneori nu este asa strong, se simte, alte ori este foarte puternic. Dar am descoperit ca este cam dependent de filme por…, gasindu-i in telefon link-uri cu acele site uri… aproape zilnic cand eu sunt la serviciu.

Am comunicat cu el cat am putut, cum de poate sa vizioneze aproape zilnic acele filme, dar este stresat cu job-ul sau obosit cand este vorba de sex.

Nu inteleg cum. Imi spune ca ii place, ca vede lucruri noi, ii plac lenjeriile sexi si isi doreste ca eu sa ma imbrac mai sexi in pat.

Eu il surprindeam inainte imbracandu-ma mai sexi. Acum, nu am mai facut-o pentru ca, cred ca am destul timp sa fac asta, la 40 de ani ce mai fac? Gresesc?Am introdus si un vibrator in speranta ca ne putem juca cu ceva nou, lucruri noi… Degeaba!

In afara de asta, am ajuns in acel punct, de a ma certa cu el, nevazand schimbari, el spunandu-mi ca se va schimba. Nimic. Am plecat de acasa pentru cateva ore, spunandu-i ca renunt la relatia noastra, ma implora sa ma intorc, ca isi da seama de situatie. M-am intors… nimic! Nici o schimbare. L-am rugat sa ne vedem fiecare de viata lui separat.

Nu vrea sa auda, imi spune ca ma iubeste si fara mine ar suferi enorm, ca nu imi dau seama ce ii cer… Iar eu i-am spus si ii spun ca atata timp cat avem un contact sexual la 2 saptamani, la varsta noastra, nu stiu cum va fi, atunci cand o sa avem un copil sau la o varsta mai inaintata. Eu il doresc.