Categorii
Știri

Soția lui Benone Sinulescu dă cărțile pe față! De ce a murit, de fapt, regretatul artist

Celebrul artist Benone Sinulescu a murit în urmă cu aproximativ trei ore, după o lungă suferință. Toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit pentru talentul său și averea muzicală pe care o lasă în urmă sunt complet răpuși de durere, dar mai ales soția sa. Femeia a făcut primele declarații despre deces și a oferit informații despre înmormântare.

De ce a murit Benone

Benone Sinulescu a plecat dintre noi astăzi, la venerabila vârstă de 84 de ani. Celebrul interpret de muzică populară a dus o suferință grea în ultima vreme din cauza bolilor cu care se lupta. Încă din vară, starea lui de sănătate s-a agravat și se pare că lucrurile au devenit și mai complicate acum.

Soția artistului este complet răpusă de durere în acest moment și cu greu a vorbit despre nefericitul eveniment. Elena Sinulescu a mărturisit că este complet marcată de cele întâmplate și se teme că nu va face singurătății, pentru că soțul ei era tot ce avea mai de preț și se susțineau reciproc în tot ce făceau.

Femeia a precizat că artistul a murit în casa lui, înconjurat de cei dragi. Deși avea mai multe afecțiuni, acestea erau sub control. Din nefericire, s-a ales de ceva timp și cu o pneumonie care i-a pus capac. Artistul a refuzat să fie dus la spital din cauza situației medicale cu care ne confruntăm, iar organismul lui nu a mai putut lupta cu boala.

“Am rămas singură! Era bine, ne bucuram, dar a făcut pneumonie de aspirație și s-a dus. N-a vrut să fie dus la spital de frică. A murit astăzi, la orele 14.30. Îl ducem la Filarmonică și îl vom înmormânta la Eternitatea. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nu îl mai întoarce nimeni.”, a declarat soția artistului.
Unde va avea loc înmormântarea

Soția artistului a precizat că nu are nevoie de nimic în acest moment, ci doar de soțul ei, alături de care a petrecut peste 35 de ani de căsnicie. Femeia spune că se bucura că se simte mai bine, dar boala l-a răpus.

O firmă mortuară se va ocupa de tot, de toate detaliile pentru înmormântare. Locul de veci al artistului se află la Eternitatea, iar trupul neînsuflețit va fi depus la Filarmonică, unde toți cei care l-au iubit îi pot aduce un ultim omagiu.