Categorii
Știri

Sorin Oprescu, condamnat definitiv la închisoare! Decizia judecătorilor

Este știrea zilei în România! Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. Decizia judecătorilor este definitivă. Sentința a fost pronunțată vineri de Curtea de Apel București. În același dosar a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Este vorba despre un dosar din 2015.

Sorin Oprescu – condamnat la închisoare

Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită, iar șoferul lui a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată vineri de Curtea de Apel București.

Mai mult decât atât, Instanța a decis și confiscarea extinsă a sumelor de 102.000 lei și 9.400 de euro, precum și a mai multor case și terenuri deținute de fostul primar general Sorin Oprescu în București (strada Herăstrău) și Ciolpani (Ilfov).

În același dosar, fostul director din Primăria București Popa Bogdan Cornel a fost condamnat definitiv la 11 ani și 6 luni de închisoare.

Aceasta este o pedeapsă majorată faţă de cea pe care a primit-o Sorin Oprescu în primă instanţă, în mai 2019, respectiv cinci ani şi patru luni de închisoare. În acelaşi dosar, au mai fost condamnaţi: Niţă Ion – 7 ani și 10 luni, Benghalici Claudiu – 6 ani și 6 luni, Popa Bogdan – 11 ani și 6 luni, Constantinescu Mircea Adrian – 6 ani și 10 luni, Șupeala Florin – 4 ani.