Categorii
Știri

Singura poza cu fosta sotie a lui Petrica Mitu Stoian! Cum arata Mihaela Carmen si unde a disparut dupa divort

Petrica Mitu Stoian a pierdut, sambata, lupta cu viata la doar 61 de ani! Cantaretul de muzica populara a fost casatorit timp de 16 ani cu Mihaela Carmen si au divortat in anul 2012!

Totul s-a intamplat atunci in mare secret, intre cei doi existand doar o intelegere scrisa cu privire la impartirea bunurilor dobandite in timpul casniciei!

Petrica Mitu Stoian a anuntat atunci despartirea si a declarat atunci ca femeia nu a avut alte pretentii decat sa-i pastreze numele.

Mihaela Carmen si Petrica Mitu Stoian nu au avut copii, dar artistul a marturisit intr-un interviu ca au existat discutii in cuplu pe aceasta tema.

Cantaretul de muzica populara a marturisit atunci ca fosta lui sotie nu a vrut “sa-si strice corpul” cu o sarcina, dar nici el nu prea si-a dorit mostenitori. Mihaela a fost o prezenta extrem de discreta si cei doi nu s-au afisat niciodata impreuna in public.

Mihaela Carmen lucreaza la Ansamblul Doina Gorjului, la departamentul administrativ. Ea organizeaza toate concursurile de angajare in cadrul ansamblului. Femeia s-a angajat la ansamblu pe vremea cand acolo activa si Mitu Stoian.