Categorii
Știri

Silviu Prigoană are o pensie uluitoare. Câi bani ia de la stat în fiecare lună

Silviu Prigoană încasează luna o pensie la care românii de rând nici nu visează. Cu toate acestea este nemulțumit și vrea să dea statul în judecată pentru că veniturile sale au scăzut. Cariera sa în politică i-a adus o pensie mai mult decât mare, dar se pare că pentru Silviu Prigoană nu este suficient.

Ce pensie uriașă are Silviu Prigoană

Silviu Prigoană, datorită carierei sale în politică reușește să aibă venituri care să-i ofere un trai mai mult decât decent. Pe lângă rolul de parlamentar acesta este și un cunoscut om de afaceri gestionând mai multe întreprinderi

El a reușit să se pensioneze mai repede, la 57 de ani, având contribuții uriașe din timpul mandatului său. Din luna octombrie 2019, el primește pensie lunară din partea statului.

Suma primită în fiecare lună este de 35.000 RON. Cu toate că mulți români ar spera la o astfel de sumă. omul de afaceri s-a declarat nemulțumit și vrea să dea statul în judecată.

Majoritatea românilor cu mulți ani de muncă grea în spate nici măcar nu visează la un asemenea venit din partea statului. Cu toate aceastea Silviu Prigoană este nemulțumit pentru că pensia sa a scăzut în ultima perioadă.

Parlamentul a eliminat mai multe privilegii și indemnizații salariale privind foștii parlamentari. Astfel că de la pensia inițială de 40.000 lei, i s-a scăzut 5.000 lei.

Omul de afaceri se gândește să meargă la tribunal pentru a primi înapoi suma de bani care i se cuvinte. El a fost deputat în Parlamentul României, timp de patru ani, din 2008 în 2012. În urma acestei funcții încasează pensia colosală la car eun român de rând nu ajunge vreodată.