Categorii
Știri

Sfatul zilei 7 decembrie 2021. Zodia care se cearta cu o persoana draga

Berbec

Te gândești la tot felul de lucruri și încerci să găsești soluții la unele probleme care te frământă de ceva vreme. Este bine să te bazezi pe instinct. Nu vei da greș.

Taur

S-ar putea să nu acorzi atenție unor probleme destul de importante, din cauza unor sfaturi nu tocmai bune pe care le primești. Încearcă să cântărești mai bine lucrurile și să nu te lași influențat.

Gemeni

Primești un imbold de energie care s-ar putea să te țină câteva zile. Stabilești conexiuni foarte ușor cu cei din jur. Nu te implica în discuții care nu te privesc. Comentariile tale s-ar putea să-i deranjeze pe unii.

Rac

Starea ta de spirit s-ar putea să nu fie foarte bună spre seară. Încearcă să nu intri într-un conflict cu persoana iubită sau familia.

Leu

Ai tot felul de idei și îi inspiri pe cei din jurul tău. Unele lucruri nu merg tocmai bine. O discuție mai aprinsă cu un coleg te pune pe gânduri. Este bine să discutați cu calm.

Fecioară

Nu aveți o zi tocmai bună. Un prieten apropiat se poate să vă dezamăgească. Păstrați-vă calmul și încercați să purtați o discuție deschisă.

Balanță

Dai dovadă de un randament foarte ridicat. Ai putea să te ocupi și de activități extraprofesionale. Vei primi o sumă importantă de bani. Este bine să faci unele economii.

Scorpion

Apar tot felul de situații neprevăzute și trebuie să rezolvi o grămadă de lucruri. Păstrează-ți calmul.

Săgetător

Este posibil să ai unele discuții cu prietenii sau familia. Nu reușiți să vă puneți de acord asupra unor probleme importante. Fiți mai constructiv.

Capricorn

S-ar putea să tragi unele concluzii eronate pentru că nu ai toate informațiile de care ai nevoie. Analizează atent situația, apoi discută cu persoanele implicate.

Vărsător

Nimic nu iese așa cum ți-ai dorit sau cum ți-ai planificat. Nu te enerva. Insista ca lucrurile să se facă așa cum vrei tu.

Pești

Nu este exclus ca unii nativi să primească sume de bani. Poate o mărire de salariu, poate o primă. Vei avea bani dacă dorești să pleci într-o excursie în weekend. Alege o destinație după ce discuți cu partenerul de viață.