Categorii
Știri

Secrete de familie! Legătura neașteptată dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Helmuth Duckadam! EXCLUSIV

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, cea care l-a vegheat non-stop pe acesta, în orele de dinaintea morții, a dezvăluit că și-a dat acordul pentru necropsia fratelui său, la solicitarea procurorilor.

Asta pentru că în cazul morții artistului s-a deschis un dosar penal ”in rem”, care să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul.

Maria este măritată cu fostul șef al Poliției de Frontieră

Maria Tărchilă era cea mai apropiată rudă a interpretului, în condițiile în care acesta era divoțat și nu avea copii. Tot ea este și cea care s-a ocupat de organizarea înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian.

WOWbiz.ro a aflat că Maria, sora lui Petrică Mîțu Stoian, locuiește la Arad, acolo unde este căsătorită cu Petru Tărchilă, fost șef

al Poliției de Frontieră. Cei doi i-au cununat pe Helmuth Duckadam și pe Alexandra Lincar, fost purtător de cuvânt la Oficiul Forțelor de Muncă din Arad.Fostul jucător al Stelei s-a împrietenit cu viitorul lui naș după ce a renunțat

la cariera sportivă și a lucrat timp de câțiva ani la Poliția de Frontieră. De atunci, el și fostul lui șef au rămas în relații apropiate. Nunta lui Duckadam a avut loc în anul 2007 și a reprezentat una dintre puținele ocazii în care sora lui Petrică Mîțu Stoian a apărut la un eveniment public.