Categorii
Știri

Schimbare majoră anunțată de Digi RCS-RDS pentru anul 2023

La început de an toți operatorii de telefonie, cablu, dar și internet, au majorat tarifele la abonamente. Însă, clienții Digi RCS-RDS sunt unii dintre norocoși. Pe lângă faptul că tarifele nu au crescut, operatorul vine cu noi opțiuni, iar pentru serviciile oferite clienții nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar.

Digi RCS-RDS vine cu un anunț de proprorții pentru clienții săi. Acum, majoritatea activităților le desfășurăm în mediul online, așa că serviciile de internet sunt unele importante. Îți dorești să te apuci de cursuri online, să urmărești serialele cele mai noi sau să stai conectat cu cei dragi, asta înseamnă că ai nevoie de servicii de internet de excepție, care să aibă acoperire în toată casă și semnal din plin.

Așa că Digi RCS-RDS vine cu un pachet care să rezolve orice problemă. Sistemul MESH de routere interconectate oferă o acoperire mare. Mai mult, primul router, cu Fiberlink 1000, este gratuit. Clenții pot beneficia de acesta fără să scoată niciun ban din buzunar.

La Digi RCS RDS, poți alege cel mai mic preț pentru cele mai bune servicii. Spre exemplu, abonamentul FiberLink 500 este ideal pentru tine, are prețul de 30 de lei pe lună și vine la pachet cu mai multe avantaje: beneficiezi de internet mobil cu preț redus, poți activa gratuit funcția Control Parental și poți activa gratuit funcția DNS Dynamic. De asemenea, ai acces la Digi Online. Abonamentul FiberLink 500 dispune de viteză maximă 500 Mbps download / 250 Mbps upload.

Mai mult, dacă vrei viteză mai mare la internet, la abonamentul FiberLink 1000 ai viteză maximă 940 Mbps download / 450 Mbps upload. De asemenea, vine la pachet cu aceleași avantaje ca abonamentul FiberLink 500, iar prețul este cu doar 10 lei mai scump.

De asemena, cu cât portezi mai multe numere în rețea, cu atât prețul este din ce în ce mai bun. În plus, ai o reducere de 50%, timp de 6 luni, pentru fiecare abonat portat. Totodată, te bucuri de oferte la toate abonamentele de telefonie mobilă 50% x 6 luni, indiferent ce cel ales.