Categorii
Știri

Scandal la clinica medicală a lui Alex Ashraf și a soției lui, Oana Zăvoranu

Scandalul de la clinica medicală a lui Alex Ashraf și a soției lui, Oana Zăvoranu, pare departe de a se fi încheiat. După ce o asistentă le-a adus acuzații grave celor doi, alte trei angajate s-au revoltat. Una dintre ele a făcut declarații, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. A povestit tot ce i s-ar fi întâmplat, iar răspunsul a venit, prompt, de la Oana Zăvoranu. Unul dur! Avem detaliile!

Conflictul s-a acutizat miercuri dimineața, la clinica medicală pe care o patronează Alex Ashraf și soția lui. O asistentă a venit acolo și – a susținut ea (Vezi AICI detalii) – și-a cerut drepturile. Alex Ashraf a coborât din birou iar, în scurt timp, a început zarva. Părerile sunt împărțite, cert e că a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele.

”Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup!”
A doua zi, însă, alte trei asistente și-au exprimat nemulțumirile. Și-au cerut banii. Una dintre ele avea să vorbească, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. ”M-am angajat la începutul lunii noiembrie 2020. Eu, de când m-am angajat, ei n-au venit niciodată în clinică, nu i-am văzut. Am lucrat ca asistent medical. În ziua în care m-am certat, pe 5 septembrie 2021, am intrat prima dată în contact cu Oana și cu Alex. Și am mai avut o discuție cu ei pe grup, noi aveam un grup de WhatsApp.

Am primit salariile undeva pe data de 1, fără niciun fel de întârziere. Iar în septembrie, a trecut data de 1, iar managera a scris pe grup că a vorbit cu doamna Oana și ne va da salariile undeva după data de 5. Iar eu am scris pe grup: «Bine, și salariul pe luna aceasta când?», iar Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup, că de ce-mi permit eu să-i vorbesc așa!

Acela a fost primul contact cu ei, cu el. După care, pe data de 5 septembrie, când eu eram la muncă. Eram singură, era într-o duminică, iar duminică nu au decât o singură asistentă și un singur om pe recepție, am avut vreo sută și ceva de pacienți, eram terminată. Mă pomenesc cu un apel telefonic. Eu n-am vorbit niciodată cu Oana sau cu Alex, nici măcar nu aveam numărul lor de telefon”, povestește asistenta.

”Le-am lăsat demisia la recepție. Au probleme de comportament!”
Avea să reproducă, apoi, dialogul pe care l-a avut cu cei doi. ”«Bună, Găbița! Sunt Oana!» Bineînțeles că reacția mea a fost «Bună, Oana!», pentru că nu știam care Oana. În condițiile în care eu nu am avut niciodată contact cu ei, repet. «Te-am sunat să-ți spun că vreau să te duci la nu știu ce hotel și să le recoltezi unora», mi-a zis. «Da, Oana, bine!» Târziu am realizat cu cine vorbesc. Moment în care am închis telefonul, m-a sunat el (n.r.- Alex Ashraf): «Ți-ai permis să vorbești cu soția mea la per tu. Nu ți-e rușine, nesimțito!» Chestii de genul.

M-am supărat și i-am scris că nu a fost cu rea intenție, ci pur și simplu nu mi-am dat seama. După discuția aceasta, eu mi-am dat demisia. Seara, după ce am terminat programul, le-am lăsat demisia în recepție, iar a doua zi dimineață au început mesajele de la Oana. După care m-am dus să-mi cer salariul, logic. Am ajuns acolo, au chemat firma de pază, m-au dat afară.

Într-un final, am amenințat că o să chem și televiziunea și a venit managera și mi-a dat o parte din bani. Mi s-a spus că restul o să-l primesc ulterior. Acel ulterior nu a mai existat. Mai am de luat de la ei salariul pe o lună, pe luna septembrie. Mi-au dat pe luna august, banii se dau cu o lună în urmă. Și mai am banii de concediu, eu n-am avut nicio zi de concediu”, a continuat femeia.

Spune că le-a făcut plângere și că ambii au probleme de comportament: ”Sunt blocată și nu am cum să iau contact cu ei. Le-am făcut plângere la ITM, mai mult de atât ce puteam să fac? Au probleme și comportamentale pentru că, până la urmă, nu așa vorbești cu angajații”.