Categorii
Știri

Salariu de 10.000 de lei, fără facultate. Compania uriașă care caută angajați români

Vești excelente pentru românii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă sau care își doresc să facă o schimbare din punct de vedere profesional. S-a dat startul unui număr masiv de angajări. Condițiile nu sunt greu de bifat, viitorii salariați neavând nevoie de studii superioare. Salariu de 10.000 de lei, fără facultate.

Vești excelente pentru românii în căutare de loc de muncă
Curg angajările pe bandă rulantă la o companie uriașă care caută candidați pentru mai multe posturi libere. Nu este nevoie de facultate, iar salariul poate crește chiar și peste suma de 10.000 de lei. Vorbim despre venituri nete, acordate lună de lună. Singura problemă, dacă o putem numi astfel, este că societatea activează în străinătate.

Anunțurile de angajare vizează și românii. Dacă nu vrei să ai obligații la capitolul studii universitare și te-a mai tentat ideea de a lucra în străinătate, s-ar putea ca această veste să fie una îmbucurătoare pentru tine. O agenție internațională de recrutare caută angajați care să lucreze într-o fabrică de producție a cimentului din Irlanda.

Fiindcă locurile de muncă sunt în străinătate, viitorilor angajați români li se va asigura zborul către Irlanda cu titlu de gratuitate. Nu se cunosc foarte multe detalii privind condițiile de trai, însă, potrivit sursei citate, pentru prima lună de cazare viitorii salariați nu vor trebui să scoată din buzunare niciun ban.