Categorii
Știri

Salarii de 2.500 de euro pe lună, în România

În România, după Decembrie 1989, și apariția companiilor multinaționale, au apărut o sumedenie de noi locuri de muncă. Parte dintre aceste poziții sunt extrem de bine plătite, chiar și în 2022. Așa se face că există salarii de 2.500 de euro pe lună, în România. În ceea ce privește domeniul în care angajaţii primesc bani frumoşi, au şi bonusuri, face parte din categoria enunțată anterior, locuri de muncă în companii multinaționale.

De ce să urmezi o carieră în ERP

Fiecare companie multinațională are nevoie de o planificare și o execuție corespunzătoare a unui plan de afaceri. Aceasta pentru a se asigura că întreprinderea funcționează fără probleme și este pe drumul cel bun. Planificarea resurselor întreprinderii ( enterprise resource planning)s au ERP este un software care prestează companiei respective servicii de planificare și alte domenii, ceea ce duce la creșterea acesteia. Există diferite niveluri și tipuri de oportunități de carieră în domeniul ERP.

ERP are diferite tipuri de funcții în cadrul unei organizații. Anterior, doar întreprinderile mari își puteau permite ERP. Cu toate acestea, ERP a dezvoltat funcții mai noi care permit chiar și întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) să încorporeze acest software. În ultima jumătate de deceniu, piața ERP a cunoscut o creștere exponențială, care a înregistrat vânzări de miliarde de euro.

Este ușor de înțeles și de adaptat, ceea ce face ca diverse industrii să încorporeze acest software. În prezent, ERP este utilizat în diverse industrii, cum ar fi cea medicală, turistică, hotelieră, de producție, de fabricație, logistică, de transport, bancară, de retail, de linii aeriene și de servicii de transport maritim. Cu acest tip de versatilitate, creșterea rapidă a ERP este cu adevărat justificată.

Companiile oferă salarii de 2.500 de euro pe lună, în România
În domeniul ERP apar numeroase oportunități de angajare. Aspiranții din diverse domenii își manifestă interesul pentru această industrie de un miliard de dolari. Această industrie în creștere a rezolvat, de asemenea, o cantitate considerabilă de probleme legate de șomaj.

Pe piața românească, odată cu apariția marilor companii, acest sistem a cunoscut o dezvoltare progresivă. Așa se face că, astăzi, pe platformele de recrutare, au apărut to mai multe oferte pentru locuri de muncă în acest domeniu. Cerințele companiilor pentru potențialii viitori angajați ERP sunt variate și diverse, și țin de studiile de specialitate:

„Pentru rolurile de consultant implementare ERP disponibile pe BestJobs, candidații au nevoie de studii superioare: Politehnică (Automatică, Calculatoare, Electrotehnică, etc.). ASE (Cibernetică, Informatică-Economică, Finanțe-Bănci, Contabilitate), Informatică, Matematică-Informatică sau asemănătoare și trebuie să aibă capacitatea de a înțelege procesele de business dintr-o companie (financiar, achiziții, vânzări, retail, distribuție, order management, logistică, producție, customer support).”, spun reprezentanții platformei de recrutare.

Genul acesta de servicii sunt remunerate pe măsură. Așa se face că marile companii oferă salarii de 2.500 de euro pe lună, în România. De atlfe, în acest domeniu, companiile oferă angajaţilor bani frumoşi, dar au şi bonusuri pe măsură. Media salarizării, conform platformelor de recutrare, variază între salarii de 1.500 și chiar salarii de 2.500 de euro.

Pe lângă salarizare există și bonificările aferente. De la programe de perfecționare, asistență medicală privată și până la bonurile de masă, care oricum sunt obligatorii prin Codul Muncii. Piața românească de recrutare în ERP a cunoscut o creștere exponențială, la această oră existând cel puțin 600 de posturi pe platformele de recrutare, precum BestJobs.