Categorii
Știri

S-a aflat! Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. „Nu am permis de port armă”

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. Șeful DSU i-a lămurit pe români cu privire la o informație care a apărut pe internet. În urmă cu câteva zile au circulat în mediul online mai multe imagini cu

Raed Arafat care arătau că poartă armă la brâu. Ulterior, acesta a explicat fără ce obiecte nu poate pleca de acasă.

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. „Nu am permis de port armă”

Raed Arafat, adevărul despre presupusul „pistol” de la brâu. Pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe imagini în care apare Raed Arafat, iar sub o bluză, la șold, apare un obiect care, susțin internauții, ar ascunde un pistol.

Ulterior, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a lămurit situația, postând un mesaj pe Facebook. Arafat a mărturisit că nu poartă pistol la brău și că nu are permis de port armă.

Șeful DSU a subliniat faptul că își ține mereu telefonul la brâu, dar și stația radio. „Pistolul pe care il port la brau.. conform afirmatiilor unor dezinformatori pe care, din pacate, le cred multi dandu-le share la aberatiile lor, este de fapt telefonul si statia radio pe care m-am obisnuit de ani de zile sa le port la brau!

Stiam de aceasta poza care circula de ceva timp insa ieri mi-a spus un prieten ca din nou aceasta stire falsa a devenit virala dupa ce a fost postata pe un site din Targu Mures. Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port arma ca sa port un pistol la brau, asa cum pretind dezinformatorii!”.