Categorii
Știri

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Zodia care o ia de la capăt

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena3. Se arată o săptămână foarte bună pentru toate zodiile, mai ales că unii nativi vor primi cadouri și vești nemaipomenite.

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021

Berbec

Cineva se pare că se gândește la cei din zodia Berbec și pregătește pentru ei cadouri neașteptate.

Taur

Nativul Taur va depăși toate obstacolele din săptămâna care urmează numai dacă va fi foarte puternic.

Gemeni

Gemenii ar trebui să se relaxeze și să mai renunțe la griji. Nu vă ajută cu nimic sp vă gândiți constant la starea de sănătate a celorlalți.

Rac

Racii trebuie să poarte o discuție serioasă cu rudele lor dacă vor să scape de probleme și să își limpezească mințile.

Leu

Vor avea loc în viața lor foarte multe schimbări, care se vor produce pe mai multe planuri și îi vor impacta imediat.

Fecioară

Vești bune pentru nativii acestor zodii. Săptămâna care vine marchează pentru această zodie un nou început.

Balanță

Pentru cei din zodia Balanță vine nu săptămână care nu va fi ușoară. Vor putea totuși să rezolve toate problemele dacă vor reuși să își păstreze calmul.

Scorpion

Acești nativi nu trebuie să se grăbească pentru a forța mâna norocului. Dacă așteaptă vor avea parte doar de vești bune. Este important să aștepte liniștiți.

Săgetător

O schimbare foarte de importantă acasă va avea loc pentru Săgetători. În luna noiembrie ar putea să se bucure și de câștiguri (la unele jocuri).

Capricorn

Li vor vor îndeplini anumtie dorințe și urmează pntru ei o săptămână foarte bună. Au muncit și acum sunt recompensați pentru tot efortul lor.

Vărsător

Acești nativi vor comunica foarte bine în următoarele zile. Vor primi o mulțime de mesaje, scrisori, mail-uri, chiar și telefoane.

Pești

Peștii vor avea parte de lucruri frumoase și bune dacă uită de toate necazurile dint recut. Este momentul să treceți peste ce a fost rău în ultima vreme.