Categorii
Știri

Rugăciunea specială de Sfântul Nicolae! Nu uita de ea dacă vrei să ții departe ghinionul

Rugăciunea este cel mai bun mod în care ne putem apropia de Dumnezeu. Este cel mai puternic inamic împotriva lucrurilor rele, dar și un semn de mulțumire pentru tot binele pe care îl face Dumnezeu pentru noi. E bine de știut că rugăciunea ne scapă si de blesteme, de probleme, de tot ce este mai rău. Iată ce trebuie să spui de ziua Sfântului Nicolae. Cea mai puternică rugăciune a momentului.

Cea mai puternică rugăciune de Sfântul Nicolae

Preoții ne recomandă să apelăm la ajutorul rugăciunilor dacă simțim că ceva nu ne merge bine, pentru că acestea ne dau putere. Este foarte importantă rugăciunea și nu vorbim aici decât despre cele speciale, pentru că și rostirea cunoscutei Tatăl Nostru ne ajută, sau orice altă adresare către Dumnezeu.

De altfel, ne-am gândit acum să vă lăsăm aici o rugăciune destinată Sfântului Nicolae, prin care îi putem cere acestuia sănătate, lucruri bune pentru familia copiii tăi și puterea ca aceștia să treacă peste orice greutate. Rostește aceste cuvinte ori de câte ori simți nevoia, dar mai ales pe 6 decembrie.

O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică. Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin.