Categorii
Știri

Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu, s-a stins din viață. Mesajul plin de durere al artistei

În prag de sărbători, Oana Sârbu a pierdut cea mai dragă persoană. Tatăl artistei,

Romului Sârbu, s-a stins din viață, iar fiica sa și-a găsit puterea să adreseze câteva cuvinte în cinstea lui.

Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Copiii săi, minunata Oana Sârbu și Mihai-Mădălin, i-au călcat pe urme și s-au afirmat în industria cinematografiei din țara noastră.

Anul acesta, după o lungă perioadă de restricții, în care actorii au fost despărțiți de scenă și public, actorul a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy” și a fost foarte apreciat de cei care au avut șansa să-l vadă.

Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu s-a stins din viață. Mesajul plin de durere al artistei

Pentru familia maestrului în vârstă de 86 de ani, ultimii doi ani au fost marcați de evenimente deosebit de dificile. Mama Oanei s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, iar inima sa a încetat să bată în luna august a anului 2020.

Familia a suferit enorm în urma acestei pierderi, mai ales că relația dintre ei a fost mereu una specială.

Oana Sârbu și-a deschis sufletul în fața publicului său și a făcut câteva mărturisiri despre cea care i-a dat viață. Plină de emoție, a vorbit despre ultima lună din viața mamei sale, dar și despre faptul că legătura deosebită dintre ea și copiii săi continuă chiar și după moarte.

„O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei.

O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea’, a povestit Oana, extrem de emoționată, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.