Categorii
Știri

Primele imagini cu scandalul dintre jurnaliştii italieni şi soţii Şoşoacă. Ce s-a petrecut, de fapt, la locuinţa senatoarei

Au fost publicate primele imagini cu scandalul dintre jurnaliștii italieni și soții Șoșoacă.

Iată ce s-a petrecut, de fapt, la locuința senatoarei Diana Șoșoacă.

Intre jurnaliștii italieni de la postul Rai Uno și soții

Șoșoacă a izbucnit un scandal după ce aceștia au fost sechestrați în urma unui interviu cu senatoarea.

Jurnaliștii i-au adresat senatoarei întrebări despre gestionarea pandemiei de COVID-19 în țară și condițiile din spitale.

Diana Șoșoacă a blocat echipa de știri și pe Lucia Goracci în biroul ei, iar apoi a chemat Poliția, susțin aceștia, potrivit La Stampa.

Soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a fost plasat luni sub control judiciar de către procurori.

Bărbatul a fost acuzat că ar fi agresat o echipă de jurnaliști străini care au venit să-i ia un interviu soției sale.

Primele imagini cu scandalul dintre jurnaliştii italieni şi soţii Şoşoacă

În timp ce Silvestru Șoșoacă se afla sub audieri, Diana Șoșoacă s-a aflat în fața Parchetului, împreună cu mai multe persoane. Senatoarea i-a numit „criminali” pe jurnaliștii italieni și i-a acuzat de abuzuri și înscenări.

Scandalul a început după ce aceasta a apelat la 112 vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe de la o televiziune străină, în urma unui conflict izbucnit pe fondul întrebărilor adresate de către jurnaliști, notează hotnews.ro.

AZI , Poliția Capitalei a anunțat că au fost deschise două dosare penale în acest caz, dintre care unul pentru ultraj. Oamenii legii nu au dat vreun nume.

Soțul Dianei Șoșoacă este vizat în acest doar. Acesta a fost acuzat că ar fi agresat un polițist care a mers vineri la cabinetul senatoarei.