Categorii
Știri

Prima reacție a Margheritei de la Clejani

Scandalurile din familia Clejanilor parcă nu se mai sfârșesc.

După ce, în urmă cu doar câteva luni, Fulgy a ținut primele pagini ale ziarelor cu problemele sale cu substanțele interzise, iată că a venit și rândul Margheritei. Fata cea mare a Clejanilor a fost condamnată în dosarul în care era acuzată că a condus sub influența substanțelor interzise și a primit o pedeapsă usturătoare.

Margherita, primele declarații după ce a fost condamnată

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru FANATIK, despre hotărârea judecătorilor care i-au aplicat o sancțiune de 16.000 de lei .

Vizibil iritată din cauza condamnării primite, Margherita nu a dorit să discute foarte mult despre acest subiect, ea alegând să lase justiția să rezolve să cazul.

”Nu vreau să mai dau declarații, pentru că nu mă mai interesează sfera asta mediatică. Nici nu am citit ce a apărut în presă, nu mai sunt interesată.” ne-a declarat Margherita de la Clejani, în exclusivitate.

FANATIK l-a contactat și pe Ioniță de la Clejani, însă, vizibil afectat de problemele Margheritei, artistul a hotărât că îi va lăsa pe cei îndreptățiți să se ocupe de acest caz și să aplice legea așa cum se cuvine.

De departe, însă, cea mai afectată de toată această situație este Viorica de la Clejani, care ne-a spus că nici măcar nu mai vrea să audă de astfel de probleme. e spunea Margherita de la Clejani după ce a fost prinsă drogată la volan

În mai 2020, fata Clejanilor a fost prinsă sub influența substanțelor interzise de către polițiștii rutieri, după ce a intrat într-o mașină parcată pe Bd. Gheorghe Șincai. Se pare că încă de atunci, pe Margherita nu o mai atrăgea ”sfera aceasta mediatică”, pentru că declarațiile sale erau cel puțin la fel de interesante.

Toate bune și frumoase…ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există…Eu mă uitam în oglindă, îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, îmi făceam buzele. Am condus bine. Mai era Jhonny Deep în mașină cu mine. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood.”, spunea Margherita, la vremea respectivă.