Categorii
Știri

Pierdere imensă pentru România! Celebrul antrenor ne-a părăsit mult prea devreme

În ultima vreme, România a pierdut o mulțime de personalități, care au lăsat în urmă o mulțime de lacrimi și regrete. Aflăm acum că ne-a părăsit unul dintre cei mai mari antrenori din țară, care a scris istorie în lumea sportului românesc, dar și în rândul jurnaliștilor. Familia este răpusă de durere, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

A murit un mare jurnalist și sportiv

Un celebru antrenor și om de presă a plecat din această lume, după o viață plină de reușite, dar și multă suferință. Este vorba despre Horia Crișan, celebru pentru aparițiile sale la TV, dar mai ales pentru aportul său în lumea sportului românesc, având în vedere că a fost și jucător și antrenor de handball.

Ne-a părăsit la data de 12 februarie, după o perioadă în care problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap. Tristul anunț a fost făcut chiar de fiica sa, pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre durerea pe care o simte. Din cuvintele ei se înțelege că și-a pierdut și mama, eveniment care l-a doborât pe antrenor și l-a făcut să sufere enorm. Fiica acestuia speră că își va găsi și el liniște alături de cea care l-a făcut tată.

”Te-ai dus la mami, era dorul prea mare, pot să înțeleg asta, îți mulțumesc pentru tot și toate, drum bun spre casă dragul meu tată, într-o zi vom fi toți trei împreună, așa ca pe vremuri. La bună vedere, Dumnezeu și toate entitățile de lumină să te ocrotească în brațele sale iubitoare”, a scris fiica, răpusă de durere după pierderea ambilor părinți.

Horia Crișan, de la handball la jurnalism

Horia Crișan a avut o carieră complexă, activând atât în lumea sportului, cât și în cea a jurnaliștilor. A fost un iubit antrenor de handball, care a introdus în această lume o mulțime de tinere speranțe. Elevii și părinților acestora îl plâng pe marele sportiv.