Categorii
Știri

Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. “Ăla care i-a prescris doza mare”

Moartea subită a regretatului artist Petrică Mâțu Stoian a stârnit numeroase controverse, nu doar în rândul anchetatorilor, ci și a vedetelor.

Adriana Bahmuțeanu s-a arătat extrem de revoltată pe Instagram în urmă cu scurt timp. Pe cine acuză aceasta de moartea interpretului de muzică populară.

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a îndurerat pe toată lumea, mai ales că înainte cu doar câteva zile de constatarea decesului, asrtistul era tot numai un zâmbet și filma numeroase emisiuni alături e colegii săi de breaslă.

Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu de moartea lui Petrică Mâțu Stoian
Nimeni nu se aștepta ca interpretul de muzică populară să plece la cele Sfinte atât de devreme, mai ales că nu a mărturisit nimănui că ar fi bolnav.

Vestea cutremurătoare a venit ca un șoc în lumea artiștilor muzicali, și nu numai. Foarte multe vedete și-au arătat suferința prin mesaje încărcate de durere și regret. Ei bine, printre acestea se numără și Adriana Bahmuțeanu care a venit cu o postare in care este extrem de revoltată pe medicii care l-au îngrijit pe Petrică Mâțu Stoian.

Nu a mai putut ezita, astfel că alături de condoleanțe și mesajul încărcat cu regret pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, aceasta a ținut să arunce vina pe medicii care i-au administrat medicamentele artistului.

Nu s-a ascuns absolut deloc și a explicat în fața tuturor că nu crede zvonurile privind faptul că Petrică Mâțu Stoian ar fi testa și luat vreun medicament după cum a vrut el, arguemtând că era un om mult prea cerebral și deștept pentru a recurge la un astfel de gest.

“Ati auzit pana acum vreo declaratie a medicului curant al marelui artist Petrica Matu Stoian?
Da,da, ala care i-a prescris doza mare de anticoagulant!!!
O fi citit despre contraindicatiile oxigenului hiperbar?
Petrica Matu era un om pedant si ingrijit!