Categorii
Știri

Până la LACRIMI! Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, declarații în lacrimi lângă sicriu despre ultima perioadă a vieții artistului: „I-am spus că e puternic”

O țară întreagă este îngenuncheată de durere după moartea unuia dintre cei mai iubiți artiști din România, însă cele mai afectate de trecerea în neființă a regretatului interpret de muzică populară sunt chiar surorile acestuia.

Cele două femei au făcut o serie de declarații, în lacrimi, direct din locul unde a fost depus trupul neînsuflețit al regreatutului Mâțu Stoian. Ce au spus cele două despre ultima perioadă a vieții artistului?

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian și-au adunat ultimele puteri și, în lacrimi, au făcut o serie de declarații despre ultima perioadă a vieții regretatului interpret de muzică populară. Cele două sunt de părere că dacă nu ar fi călcat în Spitalul de Urgență din Reșița, cântărețul ar fi avut mai multe șanse de vindecare.

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, declarații în lacrimi despre ultima perioadă a vieții artistului

Familia îndoliată a lui Petrică Mâțu Stoian a făcut o serie de declarații dureroase în care a vorbit despre ultima perioadă a vieții regretatului artist. Astfel, una dintre surorile cântărețului este de părere că

dacă nu ar fi mers la spitalul unde s-a stins din viață, totul ar fi decurs altfel.

De asemenea, familia cunoscutului interpret de muzică populară dorește să se facă dreptate în acest caz, explicând că dacă legea își va face treaba, astfel alte persoane nu vor mai trece prin acest fel de situații tragice.

„Urma să se opreze la Timișoara. Tot amâna, trebuia făcut de mai mult și i-a fost frică să se întâmple ceva. De la procedura asta pe care a făcut-o, cred că a făcut o hemoragie internă. (…) Nu cred (n.r. că așa a fost să se întâmple). A fost cred că o greșeală de acolo. Am descoperit că au preluat procurorii cazul. Nu am făcut noi plângere sau ceva, s-au sesizat.

Asta sigur! (n.r. să se facă dreptate). Pentru el nu se mai poate face nimic, dar pentru alți oameni să nu mai pățească.”, a declarat una dintre surorile lui Petrică Mâțu Stoian.

Totodată, surorile artistului au mai declarat că l-au încurajat pe cât se poate de tare pe fratele lor în ultima perioadă a vieții sale, mai precis atunci când se afla internat în spital, la Reșița, aducându-i aminte mereu cât de puternic este și fiindu-i alături tot timpul pentru a se face bine.

„Eu am stat acolo cu el tot timpul și i-am spus, Petrică tu ești om puternic, nu trebuie să te lași, fă un efort și dacă îmi spuneai din timp te ducema oriunde, dar n-am știut.”, a mai adăugat sora artistului.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian: „A regretat că a mers acolo”