Categorii
Știri

Oraşul din România care va fi şters de pe hartă, profeţia îngrijorătoare făcută de Arsenie Boca

Oraşul din România care va fi şters de pe hartă. Profeția îngrijorătoare a lui Arsenie Boca, considerat de către credincioși cel mai mare duhovnic român al secolului al XX-lea. Luni, 28 noiembrie, se împlinesc 33 de ani de la moartea „părintelui Ardealului”. Chiar și acum, oamenii se roagă la mormântul său pentru alinarea suferințelor și a necazurilor.

Oraşul din România care va fi şters de pe hartă
Călugărul Arsenie Boca a avut un har de a ajuta credincioșii și de a le asculta cererile înălțate în rugăciune, chiar și după trecerea sa la cele veșnice. Pe lângă minunile pe care le-a făcut, „părintele Ardealului”, așa cum a fost supranumit, a fost înzestrat și cu darul premoniției. De-a lungul timpului, a prezis mai mult evenimente care s-au petrecut întocmai.

Părintele a vorbit, la un moment dat, despre două cutremure puternice. În urma seismelor periculoase, urmau să se raporteze daune colosale – atât din punct de vedere material, cât și uman. Ambele au avut loc în secolul trecut și, într-adevăr, au fost multe de suferit la acea vreme.

Arsenie Boca a profețit și că un oraș din România va urma să fie șters de pe hartă. Se va întâmpla, potrivit vorbelor duhovnicului, tot în circumstanțele unui cutremur devastator. Potrivit călugărului, un al treilea cutremur ar urma să aibă loc în București. Preotul făcea referire la fenomenele seismice drept „ouări”.

„Se va oua de două ori. La a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui”, spunea părintele Ardealului, Arsenie Boca, în profeția sa.