Categorii
Știri

OANA ROMAN, SCANDAL CU O FANĂ

Oana Roman a ajuns din nou în atenția internauților. După ce a fost întrebată dacă face reclamă mascată la șemineul din propria casă, fiica lui Petre Roman ”și-a dat arama pe față” și a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta.

Oana Roman face ce face și reușește să atragă atenția internauților, însă de data asta vedeta a întrat într-un conflict cu o fană de pe rețelele de socializare, după ce aceasta a ”îndrăznit” să o întrebe dacă întradevăr a avut probleme de sănătate sau a găsit un mod mai ”altfel” de a face reclamă șemineului din propria locuință.

După ce a anunțat că a va absenta ceva timp din mediul online, din cauza unei otite cu care s-a ”pricopsit”, Oana Roman nu a stat prea mult departe de interacțiunea cu fanii și a cerut sfatul urmăritorilor în legătură cu șemineul din casa ei. Cum era de așteptat, internauții au oferit sfaturi legate de reamenajarea acestuia, dar au fost și câteva comentarii răutăcioase la care vedeta nu s-a putut abține și a reacționat în stilul caracteristic:

”De 2 zile nu mă simt bine, am otită cu dureri mari. Nevoită fiind să stau în casă mi-am dat seama ca n-am folosit niciodată acest șemineu deși e perfect funcțional. Practic nu mi place cum arată, așa era când am luat casa. Trebuie sa găsesc o idee să îi schimb aspectul cu alt tip de piatră. Aveți ceva idei?”, a fost mesajul din dreptul fotografiei postate de Oana Roman.

”Ai otită sau faci reclamă la șemineu”, a comentat o urmăritoare de pe Facebook.

”Fac reclamă la șemineu? Unde e reclama? Atât de rea și proastă ești încât nu poți înțelege ce citești?”, a fost replica Oanei Roman vizibil deranjată de faptul că vorbele sale sunt interpretate greșit.