Categorii
Știri

OANA ROMAN, DIN NOU CRITICATĂ DE INTERNAUȚI: ”EȘTI ORIBILĂ!”. CUM A REACȚIONAT VEDETA

Oana Roman a ajuns din nou în atenția internauților. După ce a fost criticată pentru aspectul ei fizic, vedeta a răbufnit și a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram.

Fiica lui Petre Roman a fost jignită de una dintre urmăritoarele ei. Potrivit vedetei, femeia i-a spus că arată oribil din punct de vedere fizic.

Bineînțeles, Oana Roman n-a stat cu mâinile-n sân și a răbufnit. A trimis un mesaj în care le-a explicat fanilor că noțiunea de ”frumos/frumusețe” este relativă în ochii privitorilor.

Oana Roman a ținut să sublinieze că nu este deranjată de comentariile răutăcioase la adresa ei și, totodată, a mărturisit că fiecare are dreptul la propria opinie.

Să lămurim niște treburi! Probabil că sunteți de acord cu mine că ideea de urât/frumos este absolut subiectiv. Adică, ce mie mi se pare frumos, ție poate să ți se pară foarte urât și invers. Deci nu putem fi cu toții de acord pe acest subiect. Și mie unele lucruri mi se par foarte urâte, dar altora le plac.

Și mie mulți oameni mi se par dezagreabili și altora la plac. Astăzi mi-a scris o doamnă că sunt oribilă. Așa și? Pentru ea sunt oribilă și pentru alții nu.Despre asta este vorba! Să înțelegi că nu putem să credem că părerea noastră poate să fie una universală și dacă ne exprimăm urât în spațiul public, nu înseamnă că rezolvăm ceva”, a fost mesajul transmis de Oana Roman.