Categorii
Știri

O tânără de 20 de ani din Neamț, studentă la Geografie, A MURIT în timpul micului dejun. Ce au descoperit medicii legiști

Diana era o tânără în vârstă de 20 de ani, din Neamț, și era studentă la Geografie, în Iași. Avea toată viața înainte, dar a murit într-un mod stupid, recent, în timp ce lua micul dejun.

Pe 7 martie, mama Dianei i-a adus micul dejun în cameră: cereale cu lapte. Însă, la scurt timp după aceea, femeia și-a găsit fiica inconștientă în cameră.

A sunat imediat la 112, dar medicii sosiți în locuința familiei nu au mai putut să o salveze. Din primele informații, fata s-ar fi înecat cu fulgii de ovăz, potrivit presei locale.

„În data de 7 martie, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama ei a găsit-o în cameră, în jurul orei 10:30”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Neamț IPJ Neamț, citați de Antena 3.

Surse apropiate susțin că, în cavitatea bucală și pe căile respiratorii, i s-au găsit cereale. Ulterior, mama sa a anunțat reprezentanții universității, care au transmis imediat un mesaj de condoleanțe.

„Cu durere în suflet, vă anunțăm că ieri a trecut în neființă studenta noastră de la specializarea Geografia Turismului, anul 3, Farcaș Diana Andreea. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au fost aproape. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook a Facultății de Geografie si Geologie din Iași.

„Din ce am înțeles, mama ei a sunat la secretariat și a anunțat decesul… Colegii nu știau ce s-a întâmplat, nici acum nu știu foarte bine. Toată lumea este șocată”, a declarat unul dintre studenți, coleg cu Diana.
De altfel, au fost publicate în continuu mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Iată doar două dintre ele:

„Drum lin către îngeri, suflet minunat! Condoleanțe familiei… Oare de ce tot mai mulți tineri ne părăsesc? Cineva știe răspunsul, dar toți tac…”;
„Săptămâna trecută a făcut pozele pentru album, pentru cursul festiv. De acolo e și poza din postarea facultății. Părea bine, de asta nimănui nu-i vine să creadă. Suntem șocați!”.