Categorii
Știri

O TÂNĂRA A TRECUT PRINTR-UN MOMENT ŞOCANT DUPĂ CE S-A DUS SĂ SE TATUEZE. CE I S-A ÎNTÂMPLAT

Izzy o tânără din Statele Unite a avut parte de un şoc după ce şi-a văzut pentru prima dată tatuajul.

Se pare că cel care i-a făcut desenul permament a înţeles total greşit ce îşi dorea aceasta.

Izzy se afla în vacanță la prietenul său din Pittsburgh atunci când a hotărât să îşi facă un nou tatuaj.

Aceasta a mers la un salon la care nu mai fusese până atunci pentru a-şi desena pe mână un telefon mobil, un omagiu pentru piesa din 2011 a lui Mac Miller, „Missed Calls”.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers conform planului, iar în momentul în care tânăra s-a uitat la tatuaj a descoperit că artista a înțeles complet greșit instrucțiunile ei.

Ce spune Izzy despre experienţa prin care a trecut
Într-un TikTok împărtășit cu fanii săi, Izzy a plâns în hohote: „Tocmai mi-am făcut cel mai uratât tatuaj. Cum repar asta?”

O fotografie de aproape a tatuajului a dezvăluit că artistul scrisese de fapt „2×3” pe ecranul telefonului mobil, fără să-și dea seama că este o referință de dimensiune.

„Ştiu că a fost vina mea, dar am 16 tatuaje, așa cum am mai trecut prin asta. Locuiesc în Idaho și sunt în Pittsburgh pentru o săptămână, așa că m-am dus la magazinul pe care nu-l știam”, a explicat ea.

„Prietenul meu pe care îl vizitez aici a mai fost în acel magazin și nu a avut niciodată o experiență proastă, așa că ne-am programat și trebuia să fie în regulă”, a mai spus aceasta.